Stel uw eigen Balklamp samen

Wij helpen u graag even om de diverse mogelijkheden toe te lichten. U heeft de keuze uit verschillende soorten leds, lengte Balklamp, kleur ophangbeugel, alleen onder leds of Up & Down leds (Boven en onder). Mocht u er ondanks onze informatie niet uitkomen, neemt u gerust contact op, we helpen u graag verder! Eiken is een natuur product, het hout kan nog licht krimpen of scheuren. Met de inbouw van de diverse onderdelen is hier rekening mee gehouden. Juist door deze eigenschappen maakt het dat uw lamp uniek is.

Lengte Balklamp bepalen

Voor een eet tafel is het meest praktisch en mooist qua aangezicht als u 15-20 cm, aan beide zijden, binnen uw tafel blijft. Bij een tafel van 180 cm zou een Balklamp van 140-150 cm prima passen. Voor een Bar of Bureau zou u 5-15 cm kunnen hanteren. Bij een Bureau van 120 cm zou een Balklamp van 100-110 cm prima staan. Uiteraard net wat u mooi vind.

Ophangbeugel

Deze leveren we in het Zwart of in de metalen versie. De Zwarte ophangbeugel is egaal Zwart gespoten. Bij de metalen ophangbeugels zijn de lasnaden en zijkanten lichter van kleur (bewerking sporen). Het staal zelf is iets donkerder, waardoor de bewerking sporen te zien zijn. Beide ophangbeugels zijn voorzien van een blanke vernis.

Keuzehulp leds

WARM-WITTE LEDS

Dit zijn de meest gangbare leds. Deze leds geven 3000 Kelvin welke een prima werk/lees verlichting is. U kunt de sfeer aanpassen door de lamp terug te dimmen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Specificaties leds

  • 120 leds per meter
  • 1020 Lumen per meter (licht opbrengst)
  • 3000 Kelvin (licht kleur)
  • 9,6 watt per meter (verbruik)

HUE LEDS

Met de Hue White and Color ambiance leds kunt u elke kleur en tevens alle wit-tinten creëren. Deze leds van Philips Hue sluiten naadloos aan op uw al reeds bestaande Hue netwerk. Te regelen via de Hue app en een connectie maken met de bridge op uw thuisnetwerk.

Heeft u nog geen Hue in huis? Geen probleem, uw Hue lamp werkt ook met Bluetooth, wel even een Bluetooth app van Hue downloaden. De Hue leds zijn in te korten om de 33 cm, dit betekent dat bepaalde afmetingen Balklampen beter passen bij dit type leds. Uiteraard kunnen wij elke afmeting voor u maken en proberen we zoveel mogelijk leds te monteren. Het ingebouwde profiel loopt ten allen tijde netjes door, zodat u vanaf de onderzijde niets ziet. Het veelvoud van 33 cm plus 2x 5 cm (10 cm) aan de zijkanten komt het beste uit.

Voorbeeld: 99 cm leds + 10 cm zijkant ophangbeugel, Balklamp van 110 cm.

Let op: De bediening gaat via een app, op uw thuisnetwerk of via Bluetooth.

Er zal geen afstandsbediening worden meegeleverd.

Specificatie leds

  • 1600 Lumen per meter.
  • 2000-6500 K
  • Alle wit-tinten en kleuren in te stellen

DUAL WHITE PRO LEDS

Met deze leds kunt u zelf uw licht kleur (wit-tinten) aanpassen. Van 2700 K naar 6500 K en alles ertussen. 2700 Kelvin is extra warm wit en 6500 Kelvin is helder Wit. Makkelijk te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zowel de lichtkleur als het dimmen kan met dezelfde afstandsbediening.

Specificaties leds

  • 120 leds per meter
  • 1730 Lumen per meter (licht opbrengst)
  • 2700-6500 Kelvin (zelf wit tinten regelen)

Onderzijde leds of up & down? (boven en onder)

Heeft u alleen licht nodig op uw tafel, bar of Bureau, dan zijn de leds voor alleen onder ruim voldoende. Als u een wat donkere ruimte heeft, is de optie met up & down leds een goede. Op deze manier creëert u wat meer omgevingslicht, zodat de ruimte wat toegankelijker lijkt. Ze zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, maar ook tegelijk. Zo kunt u voor iedere moment de juiste sfeer creëren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust even contact op met Gloej.nl